Over verwerking en de huwelijksreis

Over verwerking...

Het is lastig om daarover te bloggen. Niet alleen omdat mijn blog gewoonlijk lekker licht en luchtig is een ik niet iedereen wil wegjagen met diepe, gedeprimeerde verhalen, maar vooral ook omdat ik niet zeker weet of ik dat soort gevoelens met de volledige buitenwereld wil delen. En zeker als het gaat om internet geldt: Bij twijfel, niet doen.

Dus wellicht dat ik af en toe iets zal plaatsen over het hoe het nu echt met me gaat, maar ik zal dit blog niet gaan gebruiken als depressieve stortplaats. Ik wil me blijven focussen op de mooie dingen in het leven en mooie herinneringen. Alleen zijn de mooie dingen op dit moment even niet zo mooi.

...en de huwelijksreis.

En daar komen de mooie herinneringen in de picture. Tijdens de huwelijksreis heb ik een reisverslag bijgehouden. Bijna elke dag schreef ik een kort stukje over wat we gedaan hadden (heel weinig :)) en leuke gebeurtenissen. Als ik klaar was, wilde Pat het lezen en konden we nog heerlijk napraten.

Het was mijn bedoeling om dit verslag over te typen en in een digitaal fotoalbum te verwerken met alle bijbehorende foto's. Vandaag ben ik begonnen met het overtypen. Dat digitale fotoalbum komt er zeker. En de verslagen die ik maakte zullen de komende tijd hier te vinden zijn. Mooie herinneringen over een mooie reis met mijn mooie man.

En ook dat help me verwerken...


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

1 reacties:

Martijn zei

Respect.

Heel
veel
respect.