Nog een jongen!

Zusje is zwanger van haar eerste kindje. Voor de mensen die haar recentelijk gezien hebben is dat geen verassing. Zusje is normaal gesproken bijna 2 keer zo dun als dat ik ben (en ik ben geen dikkerd), dus zelfs in het begin was het buikje al duidelijk zichtbaar. Nu begint het al een heel toetertje te worden, ookal moet ze nog tot februari.

Ik was stiekem aan het hopen op een meisje. Niet dat ik er uberhaubt iets over mag zeggen natuurlijk, maar ik heb al 2 neefjes, dus een nichtje leek me wel eens wat anders. En zelf wisten ze alletwee bijna zeker dat het een meisje zou worden. Totdat na de eerste echo mijn zwager (bij deze gedoopt to Maurice) zijn hyvespagina vol schreeuwde met: IK KRIJG EEN ZOON!! Verdikkie, weer een neefje :)

Zusje zit nu even thuis van haar werk omdat ze extra rust nodig had, dus ik kom de laatste tijd regelmatig bij haar over vloer en zij bij mij. En toen ik afgelopen week bij haar kwam eten, was de dreumes aan het schoppen. En ik mocht even voelen. Jullie kennen me, ik en kindjes zijn niet zo'n goede combinatie, maar dit was wel even een momentje dat me deed grijnzen.

Maurice, volgens mij wordt het een voetballer ;)


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

2 reacties:

Zusje zei

Maar dan wel bij Ajax ;)

Noortje zei

Hahaha, dat hoop ik voor hem!