Over ikke als asbestemming en au

Als ik helemaal volledig moet zijn, zou de titel van deze blog worden: "Over ikke als asbestemming, au, oooeee en IEK!" Maar dat wordt zo'n lange zin :)

Laat ik bij het begin beginnen. Met het ontwerp. Van mijn nieuwe tattoeage dus, want daar heb ik het natuurlijk over. Ik had al wel een ideetje aangeleverd, maar ondanks dat ik geen hele slechte tekenaar ben had ik dat niet zo op mijn lijf willen hebben. Dus ik was benieuwd wat ze ervan gemaakt hadden. Nou, nog niks dus, want het werd gewoon direct op mijn voet en been getekend! Ik werd geholpen door Lyz en vooraf hadden we nog wel wat ideeen besproken, maar het echte plaatje gebeurde dus ter plekke. Bizar, ik zag mijn kladje binnen een half uur omgetoverd worden tot iets geweldigs, uit de losse pols!

Toen begon het echte werk. Eerst de lijnen, met de as van Pat erin. Daarna de lijnen aandikken en daarna weer inkleuren. Zo'n 3,5 uur werk. En het laatste uur heb ik pijn geleden! Ik zat er aan het eind echt een beetje doorheen. Niet dat ik mag zeuren, aangezien het allemaal volledig vrijwillig was, maar toch... een tattoeage op je voet = heel veel au.

En ik ben er zo blij mee. Elke keer dat ik er naar kijk (en dat is vaak, want hij zit op mijn voet en ik kan -nou ja, wil. Je weet wel, au- de komende paar dagen geen dichte schoenen aan) word ik er helemaal blij van. Oooeeee, dus. En het beste is nog: hij wordt nóg mooier! 26 januari moet ik terugkomen voor de achtergrond, highlights en eventueel een paar touch-ups. En dan is ie echt af.

Nu hij een paar daagjes zit kom ik bij het puntje IEK! Van IEK! Het jeukt!!!

En het is de au en IEK! allemaal waard. Ik wilde geen nagedachtenis aan mijn overleden man, maar een eerbetoon aan ons huwelijk en onze tijd samen. En ik denk dat dat perfect gelukt is. Me is completely in love :)

En voor wie hem nog niet gezien heeft (met voor de grap mijn klad ideetje ernaast):-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

2 reacties:

Anoniem zei

WAUW Helemaal te gek Noortje.
Wat een super mooie tattoeage is het geworden.
Ik ben heel erg benieuwd naar het eind resultaat.
Liefs, Tamara
(de overbuuf)

Debby zei

Noortje!!! Wat is ie mooi!!!! Nu al! Laat staan als ie echt helemaal af is!!

Liefs Debby