Turnen: Het einde

Tja, ik blogde zo enthoustiast over mijn eerste les, dat het me niet meer dan logisch leek om ook over het einde van mijn turnlessen te bloggen. Want deze week heb ik opgezegd.

Niet dat de lessen niet leuk waren, in tegendeel. Ook het turnen zelf vond ik ontzettend leuk en het is iets waar ik blijkbaar flink wat talent voor heb (volgens mijn trainster, ik zou dat natuurlijk nooit van mezelf durven zeggen *kuch*). Maar het is me gewoon te veel en de reistijd speelt me nu enorm parten.

Alleen thuiskomen in het donker is namelijk niet leuk. Helemaal niet leuk zelfs. En met korte afstanden is dat niet zo erg, want het enthousiame van het sporten/dansen/etc. duwt de gedachte aan het nare thuiskomen nog zo'n 10 minuten naar de achtergrond. En in Lelystad ben ik dan allang thuis. Maar bij het turnen zit ik na die 10 minuten nog zeker zo'n 25 minuten in de auto, tegen het thuiskomen aan te hikken. En weten dat dat gevoel eraan komt verpest de hele les. Het plezier is er bij voorbaat al vanaf.

En als iets niet leuk meer is, moet je er mee ophouden. Vind ik tenminste.
En zo eindigt het turn-avontuur...


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: