Me on holiday! Las Vegas

Zoveel te vertellen! Daar heb ik gewoon meerdere posts voor nodig en dan moet ik me nog inhouden om ze kort genoeg te houden. Als ik eenmaal begin, ga k maar door en door en dan begin ik lyrisch te worden en... ahum... sorry. Dat dus.

Dus... eerst maar Las Vegas. Laat ik beginnen met vertellen dat Las Vegas compleet anders is als je er alleen heen gaan. Als vrouw tenminste. Met zijn tweeen was het vooral 's avonds een geweldige belevenis. Overdag word je lastig gevallen met verkopers en latino's die met grof geweld plaatjes met naakte vrouwen in je handen willen duwen. Alleen gebeurde dat helemaal niet. Heerlijk! Daarentegen werd ik 's avonds juist lastig gevallen. In plaats van het incidentele: "Wanna go ta a nightclub?" werd het op elke straathoek: "He babe, wanna go to a nightclub? Ah baby, you're so beautiful, you're so sexy!" Daar hou ik dus helemaal niet van. En voor de duidelijkheid: Ik was de enige volledig geklede, makeuploze jonge vrouw in Vegas, dus ze logen ook nog. Oftewel, mijn Vegas experience was voornamelijk overdag.

En het was heerlijk weer, dus heb ik heerlijk over de Strip geslenterd. Ik had de dag na aankomst de show O van Cirque du Soleil geboekt, dus overdag het Bellagio en Venetian doorgestruind en een niet al te succesvol gokje achter de slotmachine gewaagd. In de avond dan de show. Heel indrukwekkend. Circus in een zwembad :)

De dag daarna was het 6 januari. Dus besloot ik de plekjes langs te gaan waar ik de mooiste herinneringen aan had en die Pat het leukst vond. En daar een foto van mezelf te laten maken terwijl ik een hartje met mijn handen maakte :) Vond ik wel een leuk idee. Dus naar de flamingo's en natuurlijk naar het Wynn (waar ik een iets succesvoller gokje deed - oftewel ik speelde quitte) en aan het eind van de dag de voorstelling van de Blue Man Group. Daar vertel ik verder niks over. Dan wordt ik weer lyrisch. In ieder geval een mooie dag.

7 januari doorgebracht in het Luxor en Mandalay Bay, naar het Shark Reef geweest en geshopt. En de volgende dag moest ik al weer rond 8 uur in het vliegtuig zitten naar de volgende bestemming. Zo snel gaat de tijd!


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: