Me on holiday!

Op het moment dat ik dit schrijf zit mijn vakantie er over een paar dagen weer op en tegen de tijd dat jullie dit lezen ben ik al weer zo goed als thuis. Na 4 dagen super Las Vegas en 7 dagen heerlijk Honolulu zal ik weer landen in het koude, regenachtige kikkerlandje.

Ga ik jullie vertellen wat ik allemaal gedaan heb? Jazeker. Maar niet in dit blog. Hier laat ik alleen weten hoe het was. Zo alleentjes op zo'n emotionele reis. Ik moet wel heel vaak zielig geweest zijn.

Welnee.

Niet zieliger dan thuis in ieder geval. Alleen al het feit dat niemand me kende en niemand me zag als het-meisje-met-de-overleden-man en me zo behandelde (want ja, veel mensen behandelen me -onbewust- zo en ja, dat is frustrerend) was een complete verademing. Ik was gewoon weer even Noortje.

Het was heerlijk. En ik heb genoten. Alleen op vakantie is sowieso veel makkelijker en gezelliger dan het klinkt, ik heb zo veel leuke dingen gedaan en je hoeft met niemand rekening te houden. En het was gewoon fijn om op plekken te zijn waar we samen zulke leuke dingen gedaan hebben. Soms kon ik het me zo levendig voorstellen dat ik Pat naast me voelde zitten en zijn hand op de mijne voelde leggen. En omdat ik ook veel dingen gedaan heb die ik met Pat niet gedaan heb (en die hij ook niet leuk gevonden zou hebben :)) heb ik ook het gevoel dat ik er ook een compleet nieuwe, eigen vakantie van heb gemaakt.

Het was super, heerlijk, overweldigend, mooi, te kort en een van de beste dingen die ik ooit besloten heb.


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: