Over Junioren

Tenminste, over 1 Junior. Want na 38 weekjes is mijn derde neefje op 23 januari ter wereld gekomen. Zusje en Maurice hebben hem tijdens de zwangerschap consequent Junior genoemd, dus bij deze krijgt hij als blognaam ook Junior.

Junior was tijdens de zwangerschap al een flinke druktemaker. Het vermoeden bestond dus al dat hij waarschijnlijk de uitgerekende datum van begin februari niet zou halen. En ik ondertussen grappen: "Als ie maar wacht tot ik terug ben van vakantie!" Wat denk je? Krijg ik, wachtend op mijn aansluitende vlucht naar LV in Chicago, een smsje: "Ik lig in het ziekenhuis aan de monitor, hij is zo aan het rommelen. Al 2 cm ontsluiting." (maar dan wat uitgebreider, Zusje smst veel :)) Waarop mijn reactie was: "Oh nee, hij gaat komen! Hou hem binnen!"

En dat heeft ze dus goed gedaan. In de daarop volgende weken waren er valse alarmpjes en kwamen er berichtjes langs waar woorden zoals 'slijmprop' in voorkwamen (laat ik net toen aan een croissantje zitten, daar ging mijn eetlust), maar uiteindelijk is het toch pas 23 januari geworden en kon ik op bezoek bij een supertrotse papa en mama. Dat Zusje een geboren moeder was, heb ik altijd al geweten, maar Maurice... Tja, je zegt het niet snel van hem, maar nu wel... Hij is gewoon schattig :) Mama en de kleine zijn al lang weer thuis en maken het prima.

Gefeliciteerd met de kleine Junior!


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: