Papieren bruiloft

Vandaag zijn we een jaar getrouwd. (ok, wettelijk gezien ben ik weer alleenstaand, maar ik weiger daar aan mee te doen. Daar komt vast nog eens een blog over) Voor wie nog niet was aangehaakt bij mijn blog vorig jaar: Het was een hele mooie dag. Een 24 uur durend roze wolkje. Ik ben echt de hele dag gelukkig geweest, ik kon niet ophouden met lachen en mijn hart voelde zo groot dat ik dacht dat het zou ontploffen. Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben dat we getrouwd zijn.

Wetend wat ik nu weet, voelend wat ik nu voel... Ik had alles, maar dan ook echt alles -en dan heb ik het niet alleen over de bruiloft-, zonder enige twijfel opnieuw gedaan. No regrets. Just love.

Gefeliciteerd met ons, Lief. Ik hou van je.


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

5 reacties:

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd.
En ik wilde laten weten dat ik diep respect heb voor je ook al ken ik je niet persoonlijk!

Groetjes Daphne (nicht van Patrick)

Marion zei

Vandaag steek ik de lantaarn aan...voor jullie, op jullie dag.

Liefs Marion
(geen zorgen, voor ik ga slapen blaas ik 'm weer uit ;-) )

Hans&Astrid zei

RESPECT.....lieve Noortje!!!(Een kaarsje ga ik branden voor jullie)
XXX

Frank, Marijke,Marc Demelsa en de boys,Manon zei

Lieve Noortje,
Ook wij hebben aan jullie dag aandacht besteed.
Zijn naar de waterlely geweest en 4 rozen in de grond bij het waterterras gezet. 1 roos (voor Pat) hebben we in het water gelaten met daarbij onze gedachten aan jullie.Alle liefs van ons allen.

Noortje zei

Jullie zijn schatten. Allemaal!