Op naar New York!

Ik heb altijd gezegd dat mijn lichaam niet gemaakt is om lange stukken te rennen. Korte sprintjes, a la, maar daar blijft het bij. Ik moet daar nu op terugkomen. Nu ik namelijk serieus aan het trainen ben, merk ik dat mijn lijf het eigenlijk best prima vind om lang te hardlopen. Het had alleen wat oefening nodig.

Het is een feit: De New York marathon gaat echt door. Met 6 man gaan we op 7 november 2013 de marathon rennen om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Er valt nog veel af te stemmen, zoals hoe we sponsoren willen verzamelen, een planning, een naam voor het team en uiteraard de reis en aan welke hardloopevenementen we willen deelnemen. Maar iedereen is al serieus begonnen met de training. We zullen onze vorderingen en avonturen bijhouden op een blog. De precieze invulling daarvan moeten we overleggen, maar het (voorlopige) blog kan je hier vinden. Of onder het tabje 'De NY Marathon' boven aan mijn blog. (Zet hem maar vast in je Favorieten!)

Zelf ben ik na mijn vakantie meteen begonnen met een trainingsschema. De afgelopen maand heb ik 2 tot 3 keer in de week hardgelopen en ondertussen kan ik een uur aaneengesloten hardlopen. De 10 kilometer heb ik al aangetikt. Aangezien ik eind 2011 net aan 5 km kon hardlopen, lijkt het me duidelijk dat het regelmatige trainen zijn vruchten afwerpt. Ik vind het nu ook echt leuk. Regen, wind, -8 graden... het houd me niet tegen. Toen ik laatst terugkwam van een flink stuk lopen besefte ik het ineens: Verrek... Ik ben gewoon een hardloper...


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

1 reacties:

Anoniem zei

Prachtige site, nu moeten wij wel sponseren. We houden het in de gaten. Pa