Mijn aller-Liebster blogje!

Ik doe niet aan kettingbrieven, kettingmails of alles waarbij ik enigszins word gedwongen om het een of ander door te sturen naar mijn nietsvermoedende medemens.

MAAR!

Een award voor mijn kleine blogje valt daar natuurlijk niet onder :)
Malu van De wereld achter ME (op mijn blog bekend onder de naar Michelle) is zo lief geweest om Mijn Wonderlijke Wereldje de Liebster Blog Award toe te kennen. Ik voel me zeer vereerd! Bedankt Malu!


De Liebster Award is een soort kettingbrief onder bloggers. Het heeft tot doel om uitzonderlijke en groeiende blogs onder de aandacht te brengen. Je krijgt de Award van een andere blogger die vindt dat jouw blog extra aandacht verdient. De Award wordt gegeven aan blogs met minder dan 200 volgers. Wanneer je zo'n Award krijgt, geef je hem door aan 5 andere bloggers.

Ze vroeg zich af of ik wel voldeed aan de eisen, oftewel: Of ik al 200 volgers had, maar ze gokte maar van niet. Nou Malu/Michelle, wees gerust, dat aantal haal ik bij lange na niet :) En een beetje aandacht is altijd welkom.

Alleen nu kom ik bij een lastig punt. Ik mag dan misschien al lang en fanatiek bloggen, maar ik ben helemaal niet actief in het blogwereldje. (Zie daar de reden voor het beperkte aantal lezers :)) Ik mag hem niet teruggeven aan Malu, ik vind het flauw om mijn eigen blogs de award toe te kennen (dat is tenslotte een beetje valsspelen) en de rest van de blogs die ik volg zijn al heel bekend of hebben al meer dan een jaar niet ge-up-date.

Dus mocht ik 5 waardige kleine blogjes tegenkomen dan heb ik nog een award om uit te delen. In de tussentijd hou ik hem lekker voor mezelf :)


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: