Sitenieuws!

Vandaag een blogje met sitegerelateerd nieuws.

Mocht je het nog niet gemerkt hebben (en dat is goed, want dan heb ik het goed gedaan), mijn site heeft een nieuw webadres. In plaats van het ietwat lange mijnwonderlijkewereldje.blogspot.com heb ik sinds vorige week mijn eigen domeintje geregistreerd: www.mijnwonderlijkewereldje.nl . Ik zat er al lange tijd over na te denken om een echte, hele eigen sitenaam te registreren, maar het kwam er nooit van. En toen ik voor onderstaand nieuws op onderzoek uitging bleek dat een domeinnaamregistratie maar 9 euro per jaar kost, dus daar hoefde ik het niet voor te laten! En na het klooien met wat settings werkt ook het oude blogspot-adres nog, voor de mensen die gaan vergeten hun favorieten bij te werken :)
Go me!

Het verdere nieuws is met betrekking tot onze gezamelijke New York Marathon-hardloopsite. Het mooiste nieuws is namelijk dat we een naam voor ons team hebben! Pat's Proud Runners! Dit betekent dat we de daadwerkelijke actiesite kunnen opzetten en op korte termijn sponsoren kunnen gaan werven. Er staan wat professionele acties op het programma. Maar ja, ik vond persoonlijk een .blogspot websitenaam wat minder professioneel klinken. En zie daar de reden dat ik me ging verdiepen in domeinnamen. Niet verrassend was patsproudrunners nog vrij en daarom ook direct ingepikt door mij. Dus voor alle updates van Pat's Proud Runners: www.patsproudrunners.com !

En we hebben nu ook twitter (dat is zelfs nog nieuws voor de rest van de runners :) Maar anders bleef het twitterknopje op de website naar niks verwijzen en dat irriteerde me :)): @PatsRunners . Zoek ons op en kom ons volgen!


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: