Eighties issues

Zusje en Maurice worden dit jaar gezamelijk 50 jaar en Zusje had bedacht dat het leuk was als ze een verkleedfeestje zouden geven. Het duurde even om Maurice over te halen, maar uiteindelijk was het zaterdag zover en kon ik me opmaken voor het jaren 70/80/90 feestje.

Maar ja, wat ga je dan aantrekken? Het is natuurlijk redelijk ruim, dus je kan wegkomen met een petticoat, maar ook met een mc hammer broek of Spice girls schoenen (ja echt, iemand had die nog in zijn kast liggen!). En uiteindelijk werd het tijdperk nog wat ruimer getrokken, want er kwamen zelfs een stel hippies opdagen.

Ik wist het eigenlijk al meteen. Jaren 80. Zwart badpak (bij gebrek aan een balletpakje) over een paarse legging, beenwarmers, roze 1 schouder afzaktrui, een hoofdband en getoupeerd haar. Matching make-up en toen ik werd opgepikt om richting Zusje te gaan, stuiterde ik volledig 'in character' naar de auto. Mijn buren zullen vreemd hebben staan kijken.

Het feestje was gezellig en de wijntjes gingen er goed in. En toen kwam het moment dat ik naar de wc moest. Ik keek naar de wc, naar mezelf, terug naar de wc en toen nog eens goed naar mezelf. Oh. Badpak. Over broek. Uh.... Ik heb mezelf eerst hartelijk uitgelachen. Uiteindelijk kwam het er op neer dat het maar goed is dat Zusjes wc geen raam boven de deur heeft en dat het vasthouden van een trui tijdens toiletgang niet heel praktisch is.

Maar het feestje was voor herhaling vatbaar!


**
De spellingcheck geeft als correctie voor 'getoupeerd' 'getourmenteerd'. Hihi.
Dat is ook wel een accurate omschrijving van mijn haar :)


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

4 reacties:

Zusje zei

Yiehaaaa!

malu zei

Haha, geweldig. Hopelijk moest je niet al te vaak naar de wc? :D

PS. Ik heb de outfit van Zusje & friends toevallig gezien, dat moet een bonte boel zijn geweest!

Noortje zei

He, wat grappig dat je ze ook gezien hebt Malu! Het was een mooie club he :)

En gelukkig hoefde ik maar 1 keer naar de wc...

Anoniem zei

veel geleerd