Over schoolintroducties en dubieze sms-conversaties

"Kijk maar even om je heen. Deze mensen zul je binnen twee weken in hun ondergoed zien."

Zo. Binnenkomertje.
De groep giechelde een beetje onwennig en probeerde vooral niet naar iemand anders te kijken. Nou ja, ik weet niet of de groep dat deed, maar dat deed ik wel, mezelf stiekem feliciterend met het feit dat ik al geschikt ondergoed had aanschaft. Juist voor dit doel.

Mocht je je afvragen in wat voor meeting ik in vredesnaam was beland: Ik zal op school. Ok, "op school" in combinatie met "ondergoed" klinkt ook niet echt geruststellend. Op school voor mijn opleiding Fysiotherapie dus. Want vandaag was de start van het nieuwe schooljaar.

Ik was even vergeten hoe onwennig zo'n eerste dag is. Iedereen is een beetje aan het aftasten (ehm, nog niet letterlijk hoor. Pffff.... volgens mij gaat deze blog de verkeerde kant op. Noor, haal je hoofd uit de goot), je krijgt de genante voorstelrondjes en moet ondertussen proberen om al die namen te onthouden. En ondertussen wordt je hoofd volgepropt met informatie over het hoe, wat, wie en waar. Ik was dan ook blij toen bleek dat deze introductie maar tot 1 uur duurde en het echt werk pas volgende week vrijdag en zaterdag begint.

En toen kwam ik thuis en stuurde mijn -op vakantie zijnde- pa een smsje. Wat volgde was een ietwat dubieuze sms-conversatie:

Ik: Hoi! Hoest? Hier alles goed, ben al weer thuis van mn eerste schooldag. Was maar 1 ochtend, dus morgen lekker vrij!

Pa: Mazzelkont! Wel boeken meegekregen? Moet je ook kaften?? (hihi)

Ik: Ja, stel loeizware boeken mee, maar veel via internet. Kaften hoeft niet, de massageolie meenemen wel ;)

Pa: Je weet zeker dat je de goeie opleiding hebt? Geen Thaise schonen die les geven?

Ik: Geen Thaise schonen gezien, maar mijn eerste blok met vakken heeft als titel BRAVO, dus misschien komen die nog :)

Pa: Zolang je maar geen dingen in een tijgerpakje hoeft te doen, zal het allemaal wel meevallen.

Goh, ben ik toch niet de enige die met zijn hoofd in de goot ligt.
Maar vandaag heb ik dus ineens veel meer tijd dan gepland, dus ik ga er lekker van genieten. En dan volgende week aan de bak. Wat een uitdaging! Wat een blogverhalen zullen er komen! Ik heb er zin in!


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

1 reacties:

Anoniem zei

vanuit een zonnig Frankrijk van je vakantievierende pa: Mijn hoofd ligt niet in de goot, ik ben alleen bezorgd dat jij niet in de goot zult belanden met een "vreselijke" opleiding (vrouwenhandel, mensenhandel, mijn misdadige fantasie slaat op hol!!!! xxx pa