Over een polyamoreuze biseksuele moeder

Dit gaat over mij. Dit zou natuurlijk kunnen betekenen dat ik met enorme schokkende bekentenissen ga komen. "Ja... uh.... ik val op mannen én vrouwen. Ja. Oh en ik heb er meer tegelijk. Enne... ik ben moeder. Dus." Maar helaas, helaas, dat is allemaal niet zo (hoewel mijn lezerspubliek dan waarschijnlijk wel exponentieel zou zijn toegenomen :)). Nee, het gaat hier over mij op school.

Ik heb het daar enorm naar mijn zin. De mensen in mijn klas zijn leuk en gemotiveerd, de lessen zijn (grotendeels) interessant en praktijkgericht en na de eerste gene die gepaard ging met de eerder genoemde "ondergoedles" is het grappig om te zien dat iedereen nu zonder moeite de kleren uittrekt en op de massagetafel gaat liggen. Er wordt ook niet meer zenuwachtig gegiecheld wanneer de volgende zin voorbij komt: "Ik ga je BH bandje losmaken." Aan het eind van mijn studie kan ik hier waarschijnlijk boeken over schrijven (Een mogelijke hoofdstuktitel zou kunnen zijn "Over koppelstukken, wasbordjes en kwijl"), maar dat zal ik jou, mijzelf en mijn medestudenten besparen.

Maar goed, veel praktijk dus, en daar hou ik wel van. Ook communicatie komt veelvuldig aan bod en dus onvermijdelijk ook de rollenspellen. Dat vind ik dan niet leuk, tenzij ik de rol mag spelen. En ik kan me daarin heerlijk uitleven. Iets te veel soms. Zo hoefde ik laatst alleen maar te doen alsof ik last had van mijn knie. Meer niet. Ik daarentegen had daar al een heel personage omheen bedacht. Mijn klasgenoot kreeg dat alleen pas door toen ik het over "mijn vrouw" begon te hebben. Zij schoot in de lach. Dus toen maakte ik het maar "mijn man". "Oh, je hebt er van allebei één?" Uh.... En toen kwam er een kind in het spel waar ik niet meer mee kon voetballen en aan het eind van het gesprek was ik dus ineens een polyamoreuze, biseksuele moeder, met een man, een vrouw en een kind.

Zo komende de roddels de wereld in.


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

1 reacties:

Ellen zei

Zeg! Tijdens het bloggen kan je niet leren voor je tentamen morgenochtend!

Groet,

Gescheiden huisvrouw met was op hang problemen.