Merry Christmas and a happy 2013!

Laatst werd me ietwat beschuldigend medegedeeld dat "mijn blogs toch wel gemist werden". En ik zag dus net dat het al meer dan een maand geleden is dat ik een blogje geplaatst heb. Jeetje, wat gaat die tijd snel! Het is niet dat ik gebrek heb aan inspiratie. Om precies te zijn liggen er 3 half afgeronde posts te wachten, met inspirerende titels als "Over machtige Max en tepeltape", "De vorderingen van een hardloopster" en niet te vergeten "De avonturen van Hammie de Hoofdeloze Hamster". Maar ja, ik was toe aan vakantie en het dus allemaal even zat. En nu heb ik vakantie, heerlijk anderhalf weekje vrij. Ik beloof beterschap in het nieuwe jaar. Ze komen er aan :)

En in de tussentijd wens ik iedereen fijne feestdagen, met familie, vrienden en geliefden en een mooi 2013 met veel geluk en liefde! En cookies...
-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: