Klussen met Noortje: Bokkepootjes en blauwe driehoekjes

Erwin en Max kregen vorige week de sleutel van hun nieuwe huis. En ja, dan wordt het tijd om te gaan klussen. Lief als ik ben (ahum) had ik aangeboden om te helpen en dus stond ik rond half 11 in mn kluskloffie op de stoep.

Nou weten jullie ondertussen waarschijnlijk wel dat ik van nature niet bijzonder handig ben, maar wel vreselijke lol kan hebben met pogen tot handig zijn. Maar om Max en Erwin die poging te besparen, had ik van te voren gemeld dat ik goed ben in slopen en schilderen. Dat hadden ze goed onthouden... het project van mij en Max die dag werd namelijk het schilderen van de zolder.

Het opstarten ging wat traag, maar uiteindelijk zat het ritme er lekker in en uiteindelijk is het gelukt om de hele zolder te voorzien van het eerste witte laagje. Dat was het belangrijkste! Dat we tussendoor grappen hebben lopen maken over het bokkepootje (zeg dat maar eens op zn plat achterhoeks. Heel vaak. Geloof me, hij wordt steeds grappiger), we het puntje van de zolder Bora Bora blauw (ook hier, vaak achter elkaar zeggen maakt het steeds leuker) hebben geschilderd en tot slot onze initalen achter de schotten hebben achtergelaten als een stel giebelende pubers was een goede tweede.

Dat ikzelf aan het eind van de dag ook voorzien was van een wit laagje nam ik graag voor lief. Dat ik later die avond een eerste indruk moest maken in mn verfkloffie en witbeschilderde hoofd wist ik toen nog niet :) Maar dat is een verhaal voor een volgende keer...

Halverwege de dag, na een schrobbeurt

In Bora Bora blauw


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: