Small things that make me happy: Choppy choppy, snippy snippy

Voor mijn verjaardag had ik geld gevraagd. Daar had ik 2 doelen voor: Een professioneel koksmes en een blender. Vorige week heb ik die ook daadwerkelijk gekocht. Ik was dolgelukkig. Ik heb drie dagen lang door het huis gedanst met een maniakale blik in mijn ogen. De eerste twee dagen terwijl ik met een gloedjenieuw vlijmscherp mes aan het zwaaien was onder het zingen van: "I got a choppy choppy, snippy snippy.". De derde dag had ik de blender gekocht en veranderde het deuntje naar "I got a choppy choppy, snippy snippy blender." Zwaaien met een blender was niet echt handig, maar de maniakale blik was ongeveer hetzelfde...

I love my knives :)

Me and ma choppy choppy, snippy snippy

2 reacties:

Anoniem zei

Blij dat ik verweg ben nu. Levensgevaarlijk. Soort van psycho,,,,, heet je nu ook Hitchkock, Hannibal , silence of the lambs of zoiets? Veel plezier en altijd je vingers tellen als je gaat eten. X pa

Noortje zei

Hehe, ik was eerder gevaarlijk voor mezelf... het was echt wat voor mij geweest om al zwaaiend een stuk neus ofzo mee te nemen...

Maar het zit er allemaal nog aan!