New York City Marathon: Help mee met de laatste loodjes!

Nog maar 19 dagen en dan sta ik samen met de 5 andere lopers van Pat's Proud Runners aan de start van de New York City Marathon. Ik word daar bij voorbaat al vreselijk zenuwachtig van. Ja natuurlijk, dit gaat een superervaring worden. Er is me al verteld dat de toeschouwers rijen dik langs de kant staan en ik kan me inderdaad voorstellen dat het uitlopen van een marathon een enorme kick zal geven. Dus wat dat betreft heb ik er ook enorm veel zin in. Maar zal mijn training wel goed genoeg zijn geweest? Wat gaat daar allemaal gebeuren? Zullen de emoties me overvallen als ik over de streep kom, of daarvoor, of misschien zelfs pas thuis? Ik voel me zelfs na bijna 2 jaar voorbereiding vreselijk onvoorbereid.

Toch kan ik ondertussen prima 28 kilometer hardlopen en staan er nog 2 lange lopen tot en met de 32 kilometer op de planning, wat ook het eind is van mijn trainingsschema. Dat zou dus goed moeten komen. De reis is volledig geregeld en alles is rond. En hoe emotioneel het op de dag zelf gaat worden, is natuurlijk nooit te voorspellen. Dat het een mooie ervaring wordt, is in ieder geval al duidelijk.

Intussen staat de teller van de donaties al op € 9660,10. En daar komt nog de € 620,- van de 15 van Wassenaar bij. Al meer dan € 10 000,-! Dat is toch geweldig?! Superbedankt aan iedereen die al een bijdrage heeft gedaan! De donaties zijn aan een eindsprint begonnen en we hopen zo ver mogelijk richting ons doel van € 25 000,- te komen. Misschien halen we zelfs de € 15 000,- wel! Dus ook hier gaat het om de laatste loodjes.

Lieve lezers,

mijn oproep aan jullie:

Help ook mee om ons einddoel te behalen en zo veel mogelijk geld op te halen voor Fight Cancer. Alle beetjes helpen en -ook goed om te weten- ook alle beetjes gaan direct naar het goede doel. Onze reis betalen we zelf, onze kleding en folders worden gesponsord door fantastische bedrijven, dus elke cent die via de actiesite (eventueel via mij of mijn collega-runners) binnenkomt, gaat direct naar Fight Cancer voor het broodnodige onderzoek naar kanker. Voor meer informatie kan je kijken op facebook of onze website. Je kan mij natuurlijk ook altijd mailen of hier een berichtje achterlaten.

Help ook! Ga naar https://acties.fightcancer.nl/pat_s_proud_runners en klik op "Steun deze actie". Mail dit bericht door, verwijs vrienden en kennissen naar de site, spread the word!

Alvast heeeeeel erg bedankt!


-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: