Het nieuwe internetdaten?

Er is een nieuwe manier van flirten en dating ontstaan. Een hele nieuwe manier om de liefde van je leven tegen te komen! Vergeet de toevallig ontmoetingen bij de buurtsuper. Vergeet de online datingbureaus of de avondjes speeddating. Tegenwoordig vind je je levenspartner via spam. Het grote voordeel is hier natuurlijk dat de vijver waarin je vist, om het zo maar even te zeggen, ineens immens veel groter is geworden. Daarentegen is het risico natuurlijk ook wat groter dat je een blauwtje loopt. Spam staat er tenslotte natuurlijk niet om bekend dat het erg specifiek gericht is. Maar de eerste proeven zijn er mee gedaan en de uitslagen zijn... nou ja... verassend.

Hoe ik dat weet? Ik ben, zonder dat ik daar van op de hoogte was, opgenomen in het testbestand. Waarschijnlijk onder het mom van: "Noortje heeft nu toch even geen baan, dus tijd zat, én ze is een tester, dan is ze dus een prima testpersoon."

Tenminste... Ik denk dat het zo gegaan is. Ik weet het niet. Maar ik kan gewoon geen andere verklaring verzinnen voor de vreemde spam die ik eind vorige maand ineens binnenkreeg.

Het begon 15 oktober, toen Harry het volgende bericht via Facebook stuurde:

"you are extremely beautiful,you possess a beauty that can make heart tremble and i appreciate the good creature looking up to your reply" 

Ok, van het Engels werd ik niet heel gelukkig, maar dit zijn verder geen vervelende berichtjes om te krijgen. Iedere vrouw vind het leuk om te horen dat ze extremely beautiful is, ookal noemt ie je daarna een creature. Maar ik kende Harry verder niet en ik had ook niet echt de behoefte om Harry verder te leren kennen, dus dat was dat.

Marx probeerde het op een andere manier. Via de e-mail, op 28 oktober:

"What is new? i think that you are very cute and that u know for sure how to make women happy. you know, I was learning psychology in college and that's why I know a lot about anthroposcopy! So, I saw ur photos, made analysis of these shots and decided that u r cool. So now I'm writing you this mail. Oh, some stuff about me. I'm Marx and I'm 21 yo. I'm here almost daily and so I'll be waiting for ur answer so much! Please, don't let me wait!"

Ik vond het vooral interessant dat Marx wist dat ik vrouwen gelukkig kon maken. Oh, en dat hij veel wist van anthoposcopy, wat dat ook moge zijn. Hij werd alleen een beetje creepy toen hij mijn foto's ging analyseren. Dus ook Marx kreeg geen reactie terug, hoe wanhopig hij daarop hoopte.

Tenslotte probeerde Cassandra het een dag later ook eens via de mail:

"What's up handsome! :) One girl gave me your address and she added that there is no way to resist your charm %) Oh yeah, my name is Cassandra, and I wanna to know more about you! I'm waiting ))"

Jaja, ik ben een chick magnet. Je zou bijna denken dat er iets klopt van die polyamoreuze biseksuele moeder. Maar helaas, ook zij kreeg geen reactie. Ik denk ook dat ze hier zijn gestopt met de eerste testen. Ik weet niet hoe de andere proefpersonen hebben gereageerd, maar het lijkt erop dat het niet succesvol was, aangezien er geen vervolg op is gekomen.

Jammer, ik zie het al helemaal voor me: "Oma, hoe zijn opa en jij elkaar tegen gekomen?" "Nou lieverd, je opa was je oma zodanig plat aan het spammen dat ze uiteindelijk maar besloot om maar gewoon met hem uit te gaan."

-----
Ontvang nu al mijn blogs in je mailbox! Klik hier!

0 reacties: