Doodles: THIS IS SPARTA!


In dit geval zat ik in een conference call (niet een van mijn favoriete bezigheden) waarbij openstaande problemen werden besproken. Nou werd de vorige doodle door jullie erg leuk ontvangen (ik werd echt superblij van jullie reacties!), dus ik maak er weer een spelletje van!

Tja, wat dit is, lijkt me redelijk duidelijk. Een filmquote en een doorboorde kers (tenminste, ik hoop dat dat duidelijk is). Dat hoef ik dus niet te vragen. Wat hier mijn gedachtegang was, zeg ik nog even niet. In plaats daarvan wil ik juist van jullie weten: Wat zou er onbewust in mijn hoofd rondgespookt hebben op het moment dat deze doodle tot stand kwam? Maandag geef ik een update met wat het echt was EN met de reactie waar ik het hardst om moest lachen (vergeet dan vooral niet terug te komen of like & volg mijn facebookpagina voor de update!).

Dus kom maar op:

"What the hell was she thinking??"

Update!

Ja, jullie kwamen weer met leuke reacties :) Marjolijne (@marjo_kleijn) liet me via twitter als eerste lachen: "@NoortjeCM de kers staat voor iemands hoofd, misschien degene aan de andere kant van de lijn? ;)" Dat was inderdaad een goede mogelijkheid geweest, maar dat was het niet.
 
Bella liet me het hardste lachen door haar reactie op mijn site: "Ik denk dat je dacht aan half naakte mannen?" Wat ook had gekund, aangezien dat -zelfs na het wederom kijken van de film 300 afgelopen weekend- toch echt het meest aantrekkelijke is van de hele film.

Bedankt voor jullie reacties :) Het was het alleen alletwee niet. Het was veel saaier. Ik had niet de behoefte om iemand te doorboren, het overleg verliep prima. Helaas dacht ik ook niet aan halfnaakte gespierde mannen, dat zou nog best leuke afleiding geweest zijn. Misschien maar goed ook, te veel afleiding :)

Het begon met een issue waar het getalletje 300 in zat. Geen idee meer waar dat ding over ging, maar daar stond ineens dat cijfertje op mijn papier. En met al die reclames voor die nieuwe 300 film, was SPARTA het volgende wat op het blaadje verscheen. Daarboven kriebelde ik "I am", totdat ik me bedacht dat dat niet klopte met de film en veranderde ik het (dat rare zwartige vlaggetje bovenaan de tekst? Daar ging het mis :)). En die kers... uh. Die kwam er alleen maar omdat ik vond dat het plaatje nog niet af was en dat ik vroeger leerde schaduwen door kersjes te tekenen. Poef, daar stond een kers. Kers + Spartanen = doorboorde kers. Blijkbaar :)

Thanks voor het meedoen! Op naar de volgende!

2 reacties:

Anoniem zei

Ik denk dat je dacht aan half naakte mannen?

Knuf Bella

Noortje Merks zei

Hahaha, dat is inderdaad wel het meest interessante aan die hele film ja :)