Small things that make me happy: SprookjesEen tijdje terug bekende ik al mijn liefde voor sprookjes. Daarin vertelde ik over de grote rode sprookjesboeken die ik ooit had. Eind vorige week besloot ik ze te zoeken en kwam ik er achter dat ze van de serie "Wereldberoemde Sprookjes" zijn. Om te proberen, kocht ik er één. Tenslotte, misschien waren ze lang zo leuk niet als ik dacht.

Gisteren had ik hem eindelijk in mijn handen. Het gevoel van de kaft, de prachtige illustraties, zelfs de geur van het boek... alles is precies zoals ik het me herinner. Dolgelukkig.

2 reacties:

OG zei

Is dit dat "En zij leefden niet zo lang en ongelukkig." exemplaar?

Noortje Merks zei

Ja! Dit zijn de originele sprookjes, dus niet de nieuw ontdekte duistere exemplaren (deze zijn nog enigszins geschikt voor kinderen :)), maar ze lopen lang niet altijd goed af.