Wat ik wil hebben voor mijn verjaardag

Mijn dertigste verjaardag nadert ondertussen stiekempjes en de eerste mensen beginnen al te vragen wat ik voor cadeau zou willen hebben. Ik probeer al jaren duidelijk te maken dat ik helemaal geen cadeau hoef te hebben (ik weet tenslotte ook niks te vragen), maar op een of andere manier komt dat nooit duidelijk genoeg over.

Maar na wat nadenken heb ik toch een lijstje weten te verzinnen van dingen die ik heeeeeel graag zou willen hebben. Ik was eerst van plan om achter elk puntje op te schrijven waarom ik iets zou willen, maar toen ik overal achter had geschreven: "Dat lijkt me duidelijk.", "Wie wil dat nou niet?", "Echt, dat hoef ik toch niet uit te leggen?" of gewoon "Duh." heb ik dat maar weggelaten :).

Een bibliotheek
Een echte. Vol met boeken, verdiepingen, trapjes, hoekjes, zachte banken en stoelen en natuurlijk een drankkast in de vorm van een wereldbol waar ik mijn melk en koekjes kan bewaren. En Peter zijn whiskey.


Een draak
Dit is Toothless, van How to train your dragon. Mag, maar elke willekeurige andere draak voldoet ook, zolang hij groot genoeg is om me te dragen.


Een Jhereg
Een soort van kleine draak, uit de boeken van Steven Brust. Zodat ik geestelijke gesprekken met hem kan voeren en hij me kan helpen op mijn avonturen als huurmoordenaar... oh nee. Dat zijn de boeken. Een Jhereg dus.Een robotdinosaurus
Vuurspugend is helemaal tof. Mocht dat allemaal te lastig worden, dan doe ik het ook voor een gewone dino.


2 Tesla coils en een drummende robot
Geen idee hoe het werkt, maar dat maakt het niet minder leuk.


Neemt alleen een beetje veel ruimte in. 1 zingende Tesla-coil is ook goed.Een fire spider.
Ok, ik weet het, spiders scare the crap out of me. Maar Smudge is schattig. Een magische spin uit de Magic ex Libris serie van Jim C. Hines (aanrader!). Hij roostert zijn vliegjes, is gek op snoep en als ie in paniek raakt vliegt ie in de fik.Iemand die mijn huis koopt
Iemand die Peters huis koopt
Als het even kan voor de vraagprijs.

Dus. Daar heb je hem. Tijd om mijn cadeautjes te gaan kopen lijkt me :)


0 reacties: