Small things that make me happy: 5 days of happiness

Een tijdje terug werd ik getagd op Facebook in een foto-uitdaging. Laat me meteen even duidelijk zijn: Ik doe niet aan kettingbrieven of kettingopdrachten of kettinguitdagingen of hoe je die dingen ook mag noemen. Niet per Facebook, e-mail of welk medium dan ook. Dat zal dat recalcitrante trekje wel zijn, zodra je me vertelt dat ik iets moet gaan doen, heb ik de neiging om je te vertellen dat je het zelf maar moet gaan doen (oh wacht, dat heb je net gedaan...).

Maar! (Er is altijd een maar :))

Deze keer was het iets wat helemaal in mijn straatje past. Zusje daagde me uit om te laten zien waar ik gelukkig van wordt. Tja, jullie kennen me, small things make me happy :)

Dag 1: Chocolade


Dag 2: Luie weekenden in mijn kamerjas met een goed boek en lekkere koffie.


Dag 3: Leuke dingen doen met leuke mensen. Genieten van het mooie weer en bijzondere voorstellingen, in dit geval bij theaterfestival de Parade (kan je je hem nog herinneren?)


Dag 4: Mijn schrijfsels. Mijn blogs komen dan wel negen van de tien keer direct vanaf het toetsenbord, voor mijn boeken en verhalen doe ik het toch echt eerst op de ouderwetse manier.


Dag 5: Being silly! Gewoon lekker gek doen.


Ik heb de Facebook uitdaging niet doorgegeven en wees gerust, dat ga ik nu ook niet doen. Maar ik daag jullie wel uit om het geluk in de kleine dingen te (blijven) zien!


Meer kleine dingen waar ik gelukkig van word:
- Small things that make me happy: Stilte na de storm
- Small things that make me happy: Bug
- Small things that make me happy: Aanhankelijke Bloemetjes

0 reacties: