Doodles: Informatiesessie


Het grootste gedeelte van deze doodle is ook daadwerkelijk de samenvatting van een informatiesessie die ik een tijd terug kreeg. Ik weet nog precies hoe hij tot stand kwam en deze doodle was ook het meest zinvolle wat ik uit die infosessie meekreeg.

Zoals gewoonlijk bij deze donderdagse doodles aan mijn lieve lezertjes weer een vraag, waarbij het antwoord en de leukste opmerking op de maandag weer bekend worden gemaakt op mijn blog en facebook.

Wat zou er in vredesnaam besproken zijn tijdens deze informatiesessie??

Update!
De leukste opmerking kwam van Manon (AKA Bella :) ) via Facebook: "Monsterlijke idee dag dromen met sonar die je moet Onthouden?" Bedankt weer voor jullie ideeën :)

Wat hier gebeurde begon met het rare kriebeltje boven het oog, toen waren we aan het wachten tot de PowerPoint presentatie was opgestart. Dat duurde even. vandaar het kriebeltje. Toen begon de presentatie, met de bedoeling om onze ogen te openen voor het proces rondom issue management (het oog). Het begon met een idee (het lampje, al ging in de presentatie het lampje juist uit toen iemand een idee kreeg. Geen idee waarom, ik was niet de enige die dat niet snapte). Er volgde een heleboel Blablabla (het wiebelende kriebeltje) en het werd me duidelijk dat het een draak van een proces was (jawel, de draak). Behalve in de Freeze periode (het sneeuwvlokje), in die periode mocht er niks gedaan worden.

Het was niet de meest informatieve informatiesessie die ik ooit gehad heb.

0 reacties: