Meer internet zonder draadjes

Nog steeds kijk ik overal waar mijn telefoon een WiFi-signaal opvangt naar de netwerken die in mijn bereik zijn. Ik schreef al eens eerder een blog over de interessante namen die er voorbij kwamen. Maar daar blijft het dus niet bij! Gelukkig maar, want dat geeft mij de mogelijkheid om lekker te fantaseren over de mensen aan de andere kant van het WiFi-lijntje. (en ja, ik ben me er van bewust dat mijn fantasie een beetje uit de hand is gelopen.)

Risk
Dit is een man. HIj beweert dat hij deze naam heeft gekomen omdat hij stoer is, een risk-taker, maar in werkelijkheid houdt hij gewoon van bordspelletjes. Hij is een kei in Risk, maar zijn vrouw wil het nooit met hem spelen. Daarom heeft hij nu twee minnaressen. Hij wil het niet toegeven, maar eigenlijk heeft hij een midlifecrisis.

Tomatensoep
Een wolf in schaapskleren. Een lief, net oud dametje met een voorliefde voor koken. En een koelbloedige demonenjager. Dat denkt ze zelf tenminste. In werkelijkheid vermoord ze iedereen die haar voor de voeten loopt. (Of zou zij degene zijn die gelijk heeft? Oordeel zelf.) De tomatensoep slaat op haar lievelingsgerecht. En het bloed aan de muren.

Penthouse
Gevalletje grootheidswaanzin. Meneer woont op de bovenste verdieping van een appartementencomplex. Jawel, het penthouse. Dat dat appartementencomplex maar 4 verdiepingen telt, uitkijkt over een stel Mijdrechtse sportvelden en het gemiddelde rijtjeshuis een grotere woonkamer heeft, laat hij maar even buiten beschouwing. Dat, of zijn favoriete tijdschrift lag net voor zijn neus toen hij een WiFi-naam aan het verzinnen was.

video30
Een ietwat eng mannetje die amateur-pornofilms maakt. Of probeert te maken, want er zijn weinig gegadigden die voor hem willen acteren. Wellicht heeft dat er mee te maken dat hij zelf altijd de hoofdrol wil spelen in zijn films. Waar die dertig voor staat weet ik niet. Misschien is dat zijn voorliefde voor dertigjarige vrouwen.

TDPJ
Een afkorting voor The Dappere Piejaamaa. Het niet zo goed Engels sprekende zusje van The brave little toaster. Een bankhanger met een huispak van Roy Donders. In het roze met tijgerstrepen uiteraard. Want ze hangt dan wel de hele dag op de bank, ze is wel dapper.

Slaughterthedragon24
Dit is een 26-jarige nerd. Twee jaar geleden maakte hij deze naam aan, vandaar de 24. Niet de meest handige actie, dat geeft hij toe. Enorme liefhebber van Dungeons & Dragons en alles wat met fantasy te maken heeft. Naast zijn battle-ax gebruikt hij graag een koekenpan als wapen. Waarom wil hij niet zeggen, maar zijn vrienden verdenken hem ervan dat hij verliefd is op Rapunzel. Hij is nog vrijgezel.

Slaughterthedragon50
Dit is de vader van Slaughterthedragon24. Inmiddels ook al weer 52 heeft hij spijt van deze WiFi-naam. Deze herinnert hem eraan dat hij nooit mag meespelen met zijn zoon en zijn vrienden.

En, welke netwerken kom jij tegen?


Meer computers, internet en televisie:
- De levenscyclus van een probleempje
Internet zonder draadjes
- Welkom in het digitale tijdperk

0 reacties: