Ziek, zwak en misselijk

Eigenlijk was het eerst ziek, toen misselijk en daarna zwak, maar dat bekt toch minder lekker.

Ik ben geen heel regelmatige blogger, maar het is wel uitzonderlijk dat er meer dan een week lang geen enkele blog verschijnt. Het was ook niet mijn bedoeling. Om precies te zijn, had ik al een half geschreven blog over mijn deelname aan de National Novel Writing Month (NaNoWriMo) in mijn hoofd zitten, stond de tweede editite van In mijn boekenkast gepland voor afgelopen zondag en sudderde er een stukje over de eerste maand bij mijn nieuwe baan.

Maar mijn lijf gooide roet in het eten. Want dinsdag kreeg ik buikpijn en woensdag ging ik onder het mes voor een blinde-darmontsteking. En waar ik verwacht had ondertussen al weer aan het werk te zijn, valt me dat ontzettend tegen. Als ik mijn lijf moet geloven, hebben ze in dat halve uurtje minimaal drie vitale organen verwijderd in plaats van een paar centimeter nutteloze darm.

Dus die drie blogs, en nog eentje extra over mijn ziekenhuisavontuur, houden jullie van me te goed. Zodra ik kan douchen zonder me na afloop te voelen alsof ik een marathon heb gelopen...

0 reacties: