Work, eat, die, repeat

Het is al laat als ik thuis kom. Na een lange dag stond er weer veel file, dus ik ben later dan gepland. Ik moet ook nog eten. Snel, snel dan maar. Eigenlijk heb ik geen zin meer om iets te doen, maar het ging gisteren zo goed. Ik kan een boek pakken of een film kijken, maar het kriebelt te erg. Dus na het eten ga ik er weer op uit.

Voor de spiegel vlecht ik mijn haar en gesp ik mijn wapenuitrusting vast. De grote donkerpaarse tatoeage op mijn gezicht valt op in het felle licht. Tot slot hang ik mijn lange tweelingdolken op mijn rug. Zo. Ik ben er klaar voor.

Eerst maar even het dorp in. Mijn voorraden moeten worden aangevuld en het is net zo belangrijk om op de hoogte te blijven van al het nieuws, dus ik praat onderweg met alle bekenden die ik tegenkom. Sommige zijn nieuw, maar er zijn er een paar die ik al langer ken. Bij Solas blijf ik even staan en we flirten een beetje (SOLAS SLIGHTLY APPROVES), voordat ik verder ga om mijn nieuwe wapens te laten maken.

Niet veel later roep ik mijn team bij elkaar. Ik bekijk de missies die er op me liggen te wachten en selecteer de meest geschikte personen voor te taak. Ze bewapenen zich en we gaan op weg. Het zal laat worden en we zullen uitgeput raken, maar die ene missie, die kan toch nog wel even? Ah,en dan die daarna ook wel. Vol goede moed gaan we op weg.

Niet veel later liggen we met zijn allen dood in het moeras, omringt door monsters. (SOLAS GREATLY DISAPPROVES)

*zucht*

En we proberen het opnieuw...

Hallo. Ik ben Noortje. Ik ben een Level 8 Rogue Elf. En ik ben lichtelijk verslaafd aan Dragon Age: Inquisition.

0 reacties: