Verdwaald in conversatie

Wanneer Peter en ik niet bij elkaar zitten, zijn we samen online. Soms zeggen we niet zo veel omdat we bezig zijn met andere dingen, soms kijken we tegelijk dezelfde film en beperkt het commentaar zich daartoe en soms bespreken we de dag. Ik zou willen zeggen dat onderstaande conversatie een uitzondering is, dat we echt niet zo raar zijn als dat dit ons doet lijken en dat dit zich beperkt tot een enkele keer en alleen maar online... maar dan zou ik liegen. 
Peter: hihi. what is this? Aardappel met erweten,

Ik: dat zijn erren die veel weten

Peter: lol. brains!

Ik: hehe. no pea brains maar brain peas :D

Peter: shiver. intelligent peas

Ik: the horror.
"what are we going to do tonight, Brain Pea?"
"The same thing we do every night, Pea Brain. Try to take over the world!"

Peter: Splut
Tja... Daar valt weinig meer aan toe te voegen...


Meer verdwaalde conversaties:
- Verdwaald in vertaling
- Verdwaald in studie-vertaling
- Over jeugdherinneringen en in de kast zitten

0 reacties: