Small things that make me happy: Rare geluidjes #1

Voor de duidelijkheid: Ik bedoel hier geen rare geluiden in huis mee. Die zijn eng. ("A baby's laughter is one of the most beautiful sounds you'll ever hear. Unless it's 3 a.m. & you're home alone. And you don't have a baby." Zie. Creepy.) Nee, hiermee bedoel ik geluidjes of uitroepen waar ik altijd -en dan bedoel ik ook echt altijd- vreselijk van moet giechelen.

Deze reclame.

Seconde 2. PLOF.


Boze bubbles!

Een tijdje terug zag ik op Pinterest een quote: "There is no angry way to say 'bubbles' ". Uiteraard moest ik dat uitproberen. Boos? Ja, dat lukt nog wel. En daarna ga ik stuk van het lachen. Kom op. Try it. Zie.

POEF!

Dit moet je ook eens proberen. Lekker rustig zitten op de bank met nietsvermoedende vriend/vriendin/ouders. Of als je durft ergens midden op de wekdag, als iedereen doodstil en geconcentreerd aan het werk is. POEF! roepen. Keihard. Ik heb de kerel nog nooit aan het schrikken gekregen, maar Bloempje zat altijd tegen het plafond.

0 reacties: