Small things that make me happy: Raar fruit


Ik liep langs het groente- en fruitschap. Ik bleef abrupt stil staan en deed een paar stappen terug. Ik knipperde een paar keer. Keek nog eens goed. Las het bijbehorende naambordje. "Kiwano" stond er op. Jaja. Dat maakte het hele geval niet veel duidelijker. Het vrolijk gekleurde geval met stekels lag me daar op zijn gemakje aan te staren. Ik vond het schattig. Zou het lekker zijn? vroeg ik me af. 

Bij de kassa stond de hele rij mijn kiwano te begluren. Toen uiteindelijk het kassameisje vroeg: "Wat is dit?" durfde iedereen toe te geven dat ze precies hetzelfde dachten. En ik moest bekennen: "Geen idee! Maar het zag er leuk uit." Dat moesten ze beamen.

Eenmaal thuis bleken er frisse felgroene pitjes in te zitten en vruchtvlees dat naar banaan smaakte.

Kiwano, you made me happy :)


0 reacties: