Het is zo ver!

Er komt deze week een hittegolf aan. Tot en met het weekend meer dan 25 graden. Iedereen maakt zich op om te gaan genieten in de zon (of de schaduw). Behalve ik. De komende tijd bivakkeer ik binnen.

En daar ben ik blij om.

Nou ja, blij is een groot woord, maar de reden is een goede. Want na 1,5 jaar is eindelijk mijn huis verkocht! Het voorlopig koopcontract was al een tijdje getekend, maar er moest natuurlijk nog voldaan worden aan de ontbindende voorwaarden en ik wilde het niet de wijde wereld ingooien zolang dat niet gedaan was. Dat is de goden verzoeken.

Maar nu is het dus eindelijk zover en tenzij mijn koper voor die tijd het loodje legt (wat gezien zijn hoge leeftijd en deze hitte nog niet eens zo vergezocht is), moet ik er over een maand uit zijn.

Jup, ik heb een maand om mijn volledige huis leeg te trekken. FUUUCKK! Heb ik weer, in een hittegolf de zolder leeghalen. Maar ik heb het er graag voor over. Want eindelijk, eindelijk, over een maandje hoeft er niet meer heen en weer gereisd te worden. Dat we tijdelijk in Peters appartementje zitten waar ik niet eens al mijn schoenen kwijt kan, nemen we gewoon voor lief. In ieder geval is het dichter bij werk dan Lelystad :)


Meer verhuisperikelen:
- Gezocht: Station met spoor
- Over LATjes en makelaars
- Wat ik wil hebben voor mijn verjaardag

0 reacties: