Nog meer internet zonder draadjes

Jawel, daar is ie weer, een nieuwe set met willekeurig opgevangen WiFi netwerk-namen waar ik me (waarschijnlijk) iets veel interessanters bij voorstel dan daadwerkelijk het geval is.

Goldmine
Dit is een hacker die zijn internetverbinding gebruikt om kleine bedragen van banken door te sluizen naar zijn rekening op de Kaaimaneilanden. Zijn prive-goudmijntje, hij hoeft alleen af en toe een beetje te graven. Dit, of zijn partner is een gold digger en dit is zijn manier om stilletjes te rebelleren.

Duckling
Kwak kwak.

Schiphol-employee
Dit is een enorme workaholic. Zijn werk is zijn identiteit. De naam waarmee hij ooit geboren is, is hij vergeten. Hij kent geen andere gezichtsuitdrukking dan een gastvrije glimlach en als je hem te lang van zijn werk houdt zal hij je er vriendelijk aan herinneren dat je de vlucht vertraagd.

DolfijnKort
Waarbij ik me dan weer afvraag waar de lange dolfijn is gebleven.

Playborstel Mansion
Vaders loopt de hele dag rond in zijn rode pluchen kamerjas, ouwelullen slippers en glas whiskey. Moeders is rondborstig en gekleed met bunny oortjes en een bijpassend borstelig staartje. Tijdens hun bed-avonturen wordt er frequent gebruik gemaakt van een wc-borstel. De inwonende tienerzoon neemt sinds een paar bijzonder gênante momenten geen vriendjes meer mee naar huis.

PrettigWachten
De wachtkamer van een tandarts. Het was te duur om goede geluidsisolatie toe te passen, dus nu probeert hij zijn klanten te beïnvloeden door de naam van zijn gratis Wifi. Het gekrijs vanuit de behandelkamer wordt er overigens niet minder om.

Nietvoorjou
Ha! Dat zullen we nog wel eens zien.

Kantoor Strijk
Een vervelend grapje van de ex-man van de bewoonster. Als huisvrouw en thuisblijfmoeder probeerde ze hem er steeds van te overtuigen dat ze overdag ook heel druk was, dus hij vond het hilarisch om hun thuis WiFi Kantoor Strijk te noemen. Ze was er niet van gecharmeerd. Nog voordat de artsen de koekenpan uit zijn schedel hadden verwijderd, had ze een scheiding aangevraagd.


Meer digitaal:
- De levenscyclus van een probleempje
- Internet zonder draadjes
- Meer internet zonder draadjes

0 reacties: