Wederom internet zonder draadjes

kuststudenten
Ze twijfelden hoe ze hun wifi moesten onderscheiden van de rest van de buurt. De buurman maakte het makkelijk. Terwijl hij de bierflesjes en gare fietsen uit zijn tuin verwijderde, vervloekte hij voor de zoveelste keer die kutstudenten. Een naam was geboren.

Dierenspecialist
Hij is gespecialiseerd in alle soorten dieren. Geen berg is hem te hoog, geen exotisch dier is hem te gek. Wilde dieren, huisdieren, reptielen... hij maakt overal een heerlijke maaltijd van.

fam. Vergeer Zolder
Keesje is het buitenbeentje van de familie Vergeer. Ze hebben hem op Zolder geparkeerd. Al jaren. Af en toe zetten ze een bordje eten voor hem neer en om te voorkomen dat hij uit verveling te veel lawaai gaat maken, mag hij af en toe wat internetten. Maar niet via het algemene familienetwerk, want je weet maar nooit wat voor vuiligheid hij uitspookt daarboven. Ze wilden de wifi eerst naar Keesje vernoemen, maar dat joch zit al zo lang op zolder dat ze zijn naam vergeten zijn.

PANCAKES
Je kent dat gevoel dat je 's ochtends wakker wordt en die heerlijk geur van pannenkoeken je tegemoet komt? Nee, deze persoon ook niet. Dit is een eis. De enige manier om het wachtwoord van dit netwerk te verkrijgen, is door een stapel pannenkoeken mee te nemen.

Jesus Loves You
Hier wonen een stel luie Jehovas. In plaats van in weer en wind de deuren langs te gaan om het woord te verkondigen, doen zij het de digitale manier. Helemaal van deze tijd en een stuk comfortabeler. Maar dit netwerk is natuurlijk niet open voor iedereen. Jezus houdt dan misschien wel van je, maar zonder wachtwoord ga je gewoon naar de hel.

3 lachende poesjes
Dit had het netwerk kunnen zijn van een poezenvrouwtje, met een stel hele schattige, happy huisdieren. Of iemand die verzot is op die Chinese gelukskatjes. In werkelijkheid is dit een hoerenhuis. Met een stel hele blije hoeren. Dat dan weer wel.


Meer verhalen achter de wifi:
- Internet zonder draadjes
- Meer internet zonder draadjes
- Nog meer internet zonder draadjes

0 reacties: