Nog eens internet zonder draadjes

Hoop1

Nadat ze de eerste "Hoop" waren verloren, hebben ze er dit maar van gemaakt.

IT FIRST

De rest van het bedrijf denkt daar anders over, maar zij hadden natuurlijk niks te zeggen over de infrastructuur die werd aangelegd.

logistics

Hier zitten de logistieke mannen en vrouwen. De manager heeft drastische stappen ondernomen, nadat hij drie wijzigingen van het personeel ongedaan had moeten maken. Het begon met "Dozenschuivers", wat de IT afdeling er van gemaakt had. Henny van logistiek wist wel hoe hij dat moest veranderen en zorgde er voor dat het hele bedrijf wist wie ze waren: "niet die klootzakken van IT". IT beantwoorde dat door de naam te veranderen in een onherhaalbare belediging aan het adres van de moeder van Henny. Zowel Henny als de volledige IT afdeling zijn nu geen administrator meer van deze modem.

stochastics

Deze zat in hetzelfde gebouw als IT FIRST en logistics. Ik moest hem even googlen. Stochastics is óf een technische indicator die veel gebruikt wordt op de beurs óf een systeem of event dat onvoorspelbaar is vanwege een random variabele óf een wiskundig wetenschappelijk tijdschrift. Of misschien wat anders, ik weet het ook niet precies. In ieder geval is dit de wifi van de afdeling die graag onduidelijkheid zaait over hun werkzaamheden. Wat waarschijnlijk betekent dat ze de hele dag Playstation spelen en tafeltennissen.

bedrock

"Honey! I'm hoooomee!" Hij roept het zodra hij binnenkomt. Elke dag, zonder uitzondering. Werd Fred vroeger uitgescholden voor Flintstone vanwege zijn voornaam en lage prehistorische voorhoofd, nu heeft hij zijn bijnaam helemaal eigen gemaakt. Hij is zelfs getrouwd met een Wilma. Die is het overigens helemaal zat, zeker toen ze perse hier moesten komen wonen omdat de buren Betty en Barney heetten. Maar ja, vertrekken kan ze niet, haar beentjes zijn te kort om de auto aan te sturen...

De nieuwe buren

Dat waren ze, 5 jaar geleden. Ondertussen zijn ze oudgedienden. Maar ja, niemand denkt er natuurlijk aan om zijn wifi naam te veranderen als deze niet echt meer van toepassing is, dus zij ook niet. Nu hebben ze geen idee meer dat zij dat zijn, dus ze durven geen apparatuur meer aan te schaffen omdat ze niet meer weten met welk netwerk ze kunnen verbinden. Ze betalen een fortuin voor de databundels van de iPhones van de kinderen, maar ze moeten wel. De kids dreigden de kinderbescherming in te schakelen als ze nog langer met hun 5 jaar oude Siemens moesten doen.


Meer fantasievolle Wifi-namen:
- Wederom internet zonder draadjes
Nog meer internet zonder draadjes
- Meer internet zonder draadjes

0 reacties: