Small things that make me happy: Verjaardag
Gisteren mocht ik er weer een jaartje bij tellen. Dat jaartje doet me niet zo veel -ik heb tenslotte al maanden in mijn hoofd zitten dat ik 32 ben, dus nu dat echt zo is ben ik er al een tijdje aan gewend- maar het is natuurlijk altijd leuk om het te vieren.

Meestal vier ik het door de barbecue in de tuin te zetten en familie en goede vrienden uit te nodigen. Cocktailbar erbij en genieten maar. Dit jaar sloeg ik dat even over, want de tuin zoals hij er nu uit ziet is niet iets waar ik graag een feestje vier. Dus in plaats daarvan stond ik de avond ervoor een avondje te bakken (zie recept hier, hier en hier) en was het open huis voor familie.

Het weer was heerlijk, het gezelschap was goed en de gebakjes waren geslaagd. Volgend jaar weer lekker in de tuin (wedden, dan regent het gewoon), maar ook dit was een dagje waar ik blij van werd.


0 reacties: