2016 was het jaar van...

Beginnen met olieverven. In de sportschool bij BodyCombat. Niet zo stiekeme neefjes. Heerlijk thuiswerken. Korte zondagse filmpje. De Wifi van een stel kutstudenten. Damn you, autocorrect! Reviews van een stel prachtige boeken. Een kijkje bij mijn Zumba-les. Mijn bloeiende lidcactus. Een viervoudige moordpoging door mijn vriendje. Een beangstigend kijkje in mijn eigen hoofd. Veel schilderen. Wat je niet moet doen als je gaat schilderen. Bijzondere uitspraken op het werk. Twee kneuzen en een nieuwe oven. Luisteren naar liefde. Lieve bevroren berichtjes op mijn auto. Een mijlpaal voor mijn witte bolletje. Bijzondere ontmoetingen in de bus naar Amsterdam. Verzuipen in de ballenbak en de Wifi van De Nieuwe Buren. Nog een kijkje in de sportschool. In elkaar geslagen mannen (en vrouwen). Loslopende konijnen. Pokémon jagen met mijn nieuwe roze telefoon. Een nieuwe blog voor de artiest in mij. Inspiratie krijgen van een geschilderd atelier. Inspiratie krijgen van de Olympische turnsters. Vijf jaar later. Een hapje eten bij een sterrenrestaurant. Een nieuwe baan. Bazige konijnen. Het verlies van lieve opa. Mooie herinneringen meenemen. Knoflookmayonaise op mijn achterwerk.  Een prachtige Thaise ervaring.

Dat het nieuwe jaar veel mooie ervaringen mag brengen.

Gelukkig 2017!


Meer jaaroverzichten:
- 2015 was het jaar van...
2014 was het jaar van...
2013 was het jaar van...

0 reacties: